Banner goud

Interieurontwerp modern – warm – vintage

×

Interieurontwerp modern – warm – vintage

Verhuizen van een relatief klein appartement naar een nieuwbouw eengezinswoning. De klant vroeg mijn hulp voor de keuze tussen wel of geen aanbouw, de indeling met gedeeltelijk bestaande meubels en met welke materialen en kleuren hij er een warm en sfeervol thuis van kon maken, zonder poespas, eerder een beetje minimalistisch.

Door wel een aanbouw te realiseren is er nu voldoende ruimte voor de banken, welke hij graag wilde behouden, en ook een fijne hoek met  fauteuil om lekker te kunnen lezen en muziek te luisteren. Op de langen wand kon er een mooie (gedeeltelijke) vakken kast geplaats worden voor o.a. boeken en dierbare accessoires, zonder dat je het gevoel krijgt dat alles op elkaar gepakt staat.

De wanden zijn geschilderd in een grijs-beige tint, afgewisseld met een behang in iets donkerder tint en fijne structuur. Ook voor keuken hebben we gekozen voor een grijs-beige tint me een composiet aanrechtblad in donkerbruin. De donkere houten vloer zorgt Voor een mooi contrast met de wanden, keuken en lichte banken.

De vintage eettafel en bijzet tafel zijn erfstukken en geven het interieur een heel authentiek karakter.

Fijn hoekje om te lezen en muziek te luisteren.
Let there be light

Verbouwen, nieuwbouwen of re-stylen? Laten we kennismaken