Banner goud

Interieurontwerp slaapkamer Wolfheze

×

Interieurontwerp slaapkamer Wolfheze

Een heel laagplafond, door de bovenliggende vliering en twee slaapkamertjes, gescheiden door een grote schoorsteen met aan beide zijde een inbouwkast, gaven deze bovenverdieping een heel benauwd gevoel.

De wens was ruimte, openheid, meer lichtinval en voldoende opbergruimte. Dus ging alles op de shop. De vliering, de schoorsteen en inbouwkasten werden verwijderd, muren verplaatst, een kleine dakkapel en dakraam toegevoegd. Zo ontstond er meer vloeroppervlakte en ruimtelijker gevoel door de nieuwe hoogte. De mooie balken constructie die nu in het zicht kwam gaf meteen heel veel sfeer.

Rondom het bed, tot aan het 350cm hoge plafond, en langs de wand onder het schuine dak, zijn maatwerkkasten gerealiseerd voor o.a. kleding en linnengoed.

Het kleur en materialenplan werd afgestemd op de wens voor zowel warme aardse tinten, licht, natuurlijke materialen en aandacht voor de balken constructie.  De ruimte heeft een heel persoonlijke sfeer gekregen door gebruik te maken van mooie items die door de bewoners zijn meegenomen van diverse reizen. Een fijne, sfeervolle slaapkamer, volledig naar de wens van de bewoners.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken!