Banner goud

Nieuwbouw hoekwoning

×

Nieuwbouw hoekwoning

Een jong gezin wilde graag een ontwerp voor hun nieuwbouw woning met als kernwoorden: Modern – licht – sfeervol. Vooral geen poespas maar wel een gedurfde kleur (turquoise) op een van de wanden. Ook voor keuken wilde zij een ontwerp dat vooral niét leek op de standaard ingetekende keuken van het nieuwbouw project.

De basis hebben we heel rustig en strak gehouden. Veel wit met een houten vloer en strakke lichte meubels. In de woonkamer hebben we gekozen voor een turquoise behang met een subtiel patroon. Om tot een mooie eenheid te komen, komt dit behang ook weer terug in de keuken.  In de hal is er ook een wand in dezelfde kleur, maar dan geschilderd.

De kastenwand met haard in de woonkamer is op maat gemaakt. Wit gecombineerd met een ‘leder’ look en vormt een mooi strak geheel met ook voldoende opbergruimte. De douchehoek van de badkamer is uitgevoerd met een ‘mini’ visgraat mozaiek tegeltje, en een grote regendouche.  Ook hier was de wens om een andere indeling dan de standaard indeling. We hebben ervoor gekozen om de wastafel dwars op het midden te plaatsen met daarachter de douche ruimte. Zo ontstond er ook veel privacy.

interieurontwerp – keukenontwerp – badkamerontwerp – interieurstyling

Terug naar projecten