Banner goud

Interieurontwerp strak – modern met een twist Austerlitz

×

Interieurontwerp strak – modern met een twist

Een jong gezin wilde graag een ontwerp voor hun nieuwbouw woning met als kernwoorden: Modern – licht – sfeervol. Vooral geen poespas maar wel een gedurfde kleur (turquoise) op een van de wanden. Ook voor keuken wilde zij een ontwerp dat vooral niét leek op de standaard ingetekende keuken van het nieuwbouw project.

De basis hebben we heel rustig en strak gehouden. Veel wit met een houten vloer en strakke lichte meubels. In de woonkamer hebben we gekozen voor een turquoise behang met een subtiel patroon. Om tot een mooie eenheid te komen, komt dit behang ook weer terug in de keuken.  In de hal is er ook een wand in dezelfde kleur, maar dan geschilderd.

De kastenwand met haard in de woonkamer is op maat gemaakt. Wit gecombineerd met een ‘leder’ look en vormt een mooi strak geheel met ook voldoende opbergruimte. De douchehoek van de badkamer is uitgevoerd met een ‘mini’ visgraat mozaiek tegeltje, en een grote regendouche.  Ook hier was de wens om een andere indeling dan de standaard indeling. We hebben ervoor gekozen om de wastafel dwars op het midden te plaatsen met daarachter de douche ruimte. Zo ontstond er ook veel privacy.

Moodboard

De rondingen van de Rolf Benz Bank verzacht de strakke lijnen van de woonkamer

Het maatwerk tv meubel is uitgevoerd in plaatmateriaal met een leder-look

Witte tafel met ‘vlinder’ poten
Fijne combinatie van wit met hout

Het blauwe behang met fijn patroon loopt door in de woonkamer
not only white

Het blauwe behang zit ook in de keuken en zorgt hierdoor voor verbinding met de woonkamer
Stijlvol tegelwerk

Douchen in de regen

interieurontwerp – keukenontwerp – badkamerontwerp – interieurstyling

Terug naar projecten