Banner goud

Interieurontwerp warm Scandinavisch appartement Haarlem

×

Interieurontwerp warm Scandinavisch

Een nieuwbouw appartement (oplevering 2024) is de keuze gekozen voor een landelijke keuken in een vergrijsd blauw kleur. Aan mij de vraag om de rest een mooi aansluitend geheel te ontwerpen in een modern Scandinavische stijl duurzame materialen en een mix van vooral lichte kleuren en meer gewaagde kleuraccenten.

Op de bijna 4 meter hoge wand komt een behang in beige/taupe tint met een verfijnd grafisch patroon. De overige wanden krijgen een zachte beige taupe tint en een vergrijsd groene tint, afgewisseld met een houten panelen. De grote L vormige woonkamer met eethoek wordt gescheiden door een houten roomdivider waarin een tv verwerkt wordt welke zowel naar één van de twee zithoeken als naar de eethoek gedraaid kan worden en waar extra opbergruimte in zit.

De banken in beide zithoeken zijn modulair. Hierdoor kan de opstelling aangepast worden voor verschillende gelegenheden. Door o.a. de eetkamerstoelen in de keuken als aan de eettafel in de eethoek en de moderne ‘oor’ fauteuil in de zithoek bij het terras in dezelfde vergrijsd groene kleur uit te voeren ontstaat er een mooie verbinding tussen de landelijke keuken en de rest van het appartement.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken.