Banner goud

Interieurontwerp Hotel chique nieuwbouw Arnhem

×

Interieurontwerp Hotel chique nieuwbouw Arnhem

We hebben een wandmeubel dat mee moet en we willen (denken we … ) een blauwe keuken maar verder lopen we vast, dus ….. of ik dit leuke stel wilde helpen met een mooi ontwerp voor de benedenverdieping, badkamer, slaapkamer en indeling van de zolder verdieping.

Ook houden ze van warme aarde tinten en kleuren als aubergine, donker groen en stonden open voor wat meer lef. Een donker blauwe keuken werd het uitgangspunt. Omdat de keuken aan de noordzijde van de woning zit adviseerde ik een wit marmer(look) aanrechtblad zodat de keuken niet als een zwaar blok oogt.

De blauwe kleur komt terug in een fijne fauteuil in de zithoek. Het merendeel van de wanden krijgt een warme beige/taupe tint. Op de lange wand achter de bank een vlak in een rood-bruin tint waarop lijsten komen met zwart-witte familie foto’s. Deze kleur word ook weer herhaald op de wand van de trapkast. Voor de lampen en accessoires maken we gebruik van zwart en messing.

Voor zowel de badkamer als de slaapkamer was de wens om een Balinese sfeer te creëren.

Daarvoor heb ik zowel in de badkamer als de slaapkamer gebruik gemaakt van een combinatie van groen met hout. In de badkamer maken we gebruik van een keramische tegel met hout look en een zijdemat, op kleur, badkamercoating.

In de slaapkamer komt mooi behang met en blad tekening (Arte) en aan beide zijde van het bed

Houtenlatjes, welke 50 cm doorlopen op het plafond en de bedrading van de hanglampen in wordt weggewerkt.

Oplevering 2023

Kennis maken? Neem vrijblijvend contact met mij op.