Banner goud

Interieurontwerp stoere meidenkamer

×

Interieurontwerp stoere meidenkamer

Voor een jong gezin met 2 meiden en 2 jongens werd ik gevraagd om een ontwerp te maken voorde slaapkamers van de kinderen. Zowel de jongens delen 1 kamer als ook de meiden delen 1 kamer.

Voor de meisjes was de wens: wel meisjes achtig, maar niet té. Mag ook beetje stoer zijn. liever geen kasten, maar wel opbergruimte voor knutselspullen én verkleed kleren.

Kinderkamers zijn altijd heerlijk om te ontwerpen en nog leuker is het om ze zelf ook input te laten geven. Kleuren als blauw en wit, hout en beetje goud zouden de dames geweldig vinden.

Omdat de kamer niet heel erg groot is en op het noorden ligt hebben we er voor gekozen om de wand tegenover het raam te behangen met donkerblauw behang met linnen motief. De overige wanden hebben een lichte zandkleur gekregen.

zand, bordeaux, roze, wit en hout

rotan en zeegras

Blauw behang – lekker stoer

De bordeaux rode dekbed overtrekken geven een extra stoere tint aan de kamer en door de witte bedden en hout lichte hout accenten van het bureau en de nachtkastjes is het geheel niet te zwaar.

De meiden vinden het heerlijk om zich te verkleden. Hiervoor hebben we een grote spiegel opgehangen en hebben de bedden lades om o.a. de verkleed spullen in op te kunnen bergen.

De oudste wil soms graag even wegkruipen in haar eigen hoekje. Hiervoor is de roomdivider, welke je makkelijk in elkaar klapt en aan de kant kan zetten.

bureautje met opbergruimte voor knutsel spullen
Lades voor speelgoed

Mooie kleurcombinatie van blauw, bordeaux en roze

Stoere plank met leren banden

Roomdivider

Fijn lampje om te kunnen lezen

A touche of cold

Ook nieuwsgierig naar de kamer van de jongens? Interieurontwerp stoere jongenskamer

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken