Menu

Mirjam

Wat doe je, als je als kind zijnde de woonkamer van je ouderlijkhuis steeds opnieuw indeelt, je samen met je buurjongens vaak hutten bouwt, de ‘inrichting’ voor je rekening neemt én je tekenenleraar op de middelbare school je 4 jaar lang aanspoort, om toch vooral binnenhuisarchitect te worden?

Nou … dan neemt je leven een andere wending en ga je een carrière opbouwen bij een grote bank.

Maar uiteindelijk kom je toch weer uit bij wat je het liefste doet. Na het verbouwen en restylen van verschillende woningen waarin we hebben gewoond, interieuradviezen geven aan vrienden, familie en een functie bij de bank, waarbij verbouwingen en inrichting ook een grote rol speelden, heb ik toch de raad van mijn tekenenleraar opgevolgd.

Ik ben Mirjam Smakman creatief eigenaresse van De Kracht Van Eenvoud, gediplomeerd interieurontwerpster en styliste.

Door intensieve samenwerking leef ik mij in, in de wensen en behoeftes van  mijn klanten. Zo komen we tot eigentijdse en stijlvolle oplossingen en creëer ik, samen met mijn klanten, interieurs waarin zij zich zelf kunnen zijn. Karaktervol, authentiek en met oog voor detail.

Mijn ontwerpen worden gekenmerkt door een rustige serene basis, karaktervol, met oog voor detail en een tikje eigenzinnig.

Samen met mijn echtgenoot en onze twee honden woon ik in een oude woning uit 1915 in Wolfheze (Gld.) Met, waar mogelijk, het behoud van oude details, zijn wij dit huis aan het renoveren, moderniseren en inrichten.

Onze persoonlijke stijl?  Een rustige, wit – zwarte basis, blank hout, verschillende texturen, maatwerk oplossingen, subtiele maar gewaagde kleur toepassing en unieke persoonlijke blikvangers.

 

Less is only more where more is no good.
– Frank Lloyd Wright –

 

 

Benieuwd wat De Kracht Van Eenvoud voor jou kan betekenen?

Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Neem contact met mij op via 06 – 30 13 37 05 of vul het contactformulier in.

Ga naar contact

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - De Kracht van Eenvoud

Website laten maken? SiteToGo.nl