Over mij DKVE

De Kracht Van Eenvoud

Over mij

Van interieurdroom naar droominterieur

Interieurontwerp Begeleiding en realisatie
×

Mirjam

Mijn naam is Mirjam Smakman-Mendes creatief eigenaresse en interieurontwerper van De Kracht Van Eenvoud interieurontwerp & styling.

De Kracht Van Eenvoud

Van interieurdroom naar droominterieur

Interieurontwerper Arnhem

Mijn verhaal

Wat doe je, als je als kind de woonkamer van je ouderlijk huis steeds opnieuw indeelt, je samen met je buurjongens vaak hutten bouwt, de ‘inrichting’ voor je rekening neemt én je tekenleraar op de middelbare school je 4 jaar lang aanspoort, om toch vooral binnenhuisarchitect te worden?

Nu, dan neemt je leven een andere wending en ga je een carrière opbouwen bij een grote bank. De liefde voor interieur bleef echter dan een rode draad door mijn leven lopen en uiteindelijk ben ik toch mijn gevoel achterna gegaan om te doen wat ik het liefste doe; Mensen een warm en sfeervol thuis geven.

Het leukste aan mijn vak? Het persoonlijke contact met de opdrachtgevers met als doel samen tot een prachtig resultaat te komen en het echte thuis gevoel realiseren.

Mijn persoonlijke stijl? Dat is niet in één woord te omschrijven. Ik houd van warm en diep kleurgebruik, mooi stoffen en (duurzame ) materialen. Een mix aan meubels en accessoires van klassiek tot modern en van etnisch tot vintage. En dit alles te samen vormt eenheid en straat rust én eenvoud uit.

Ik geloof dat een interieur begint bij mensen. Of ik nu een interieur ontwerp voor een individu, gezin, groter of kleiner huis, mijn interieurontwerp begint altijd met jouw persoonlijke verhaal, voorkeuren, manier van leven en interieurbeleving.

 

 

Laten we kennismaken

Nieuwbouwen, verbouwen of een interieur make-over?

Haal het maximale woonplezier uit jouw woning