de kracht van eenvoud header

Over mij

×

Over mij

Wat doe je, als je als kind zijnde de woonkamer van je ouderlijk huis steeds opnieuw indeelt, je samen met je buurjongens vaak hutten bouwt, de ‘inrichting’ voor je rekening neemt én je tekenenleraar op de middelbare school je 4 jaar lang aanspoort, om toch vooral binnenhuisarchitect te worden?

Nou … dan neemt je leven een andere wending en ga je een carrière opbouwen bij een grote bank. Maar uiteindelijk kwam ik toch weer uit bij wat ik geweldig vind om te doen; Het ontwerpen van interieurs.

Het spelen met de architectuur van ruimte(s) om een praktische, comfortabele en ruimtelijke indeling te creëren. Het inleven in andermans interieurbeleving en samen met hen, hun authentieke, stijlvolle en eigentijdse interieur realiseren.  Welke stijl ook bij jou past ik ga de uitdaging graag aan.

Mijn ontwerpen worden gekenmerkt door een rustige serene basis, waarbij jouw stijl wordt onderschreven door een mooie combinatie van kleuren, materialen, texturen, meubels en (persoonlijke) accessoires.  Elke ruimte voelt sfeervol, eclectisch en uniek aan.

~ Less is only more where more is no good ~ 

Frank Lloyd Wright

Ik ben Mirjam Smakman creatief eigenaresse van interieurontwerp studio De Kracht Van Eenvoud en help jou graag van interieurdroom naar droominterieur.

Nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak