Menu

Werkwijze

JOUW WENS

Een karaktervol interieur met bijzondere oplossingen, praktische indeling, harmonie en balans in kleuren en materiaal gebruik.

MIJN MISSIE

Een helpende hand bieden bij het realiseren van jóuw authentieke en karaktervolle interieur.

Een goed advies en interieurplan kan pas tot stand komen als we samen jouw interieurstijl en woonwensen in kaart hebben gebracht. Vervolgens werken we stap voor stap naar het gewenste eindresultaat, jouw droominterieur.

KENNISMAKEN

Ik leer je graag beter kennen en kom bij je langs op locatie om samen met jou helder te krijgen waar je wensen en behoeften liggen.

Ik maak een offerte waarin gespecificeerd staat wat ik ga uitwerken, het verloop van de opdracht, de werkwijze en aansluitend de kosten zodat je een goed beeld hebt van het proces. Wanneer alles naar wens is, ga ik voor je aan de slag!

PRESENTATIE

Na een tussentijdse persoonlijke afstemming, presenteer ik het ontwerp. Aan de hand van o.a een stijlplan, plattegrond, 3D-ontwerp, materiaalplan, verlichtingsplan, meubel- en accessoirevoorstel. Ook leg ik uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en waarom het ontwerp zo het beste tot zijn recht komt.

VAN ONTWERP NAAR REALISATIE

Je hebt nu een compleet interieurplan ontvangen en kun je zelf aan de slag. Maar natuurlijk ondersteun en begeleid ik je graag, waar nodig, met de uitvoering van het ontwerp. Dit kan zijn bij advies voor aankopen, maar ook in de vorm van projectbegeleiding tijdens de uitvoering. En, omdat elk detail telt, kun je ook door mij de styling laten doen om de puntjes op de i zetten van jouw droominterieur.

 

Nieuwsgierig geworden? 

Neem contact met mij op om te vragen naar de diverse mogelijkheden: M- 0630133705 of vul het contactformulier in.

 

 

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - De Kracht van Eenvoud

Website laten maken? SiteToGo.nl