Menu

Werkwijze

Een interieur dat past bij jouw levensstijl, jouw levensfase en identiteit. Met jouw unieke, persoonlijke stijl creëer je een interieur waar je je thuis voelt en heerlijk jezelf kan zijn.

Je wilt graag een karaktervol interieur met bijzondere oplossingen, praktische indeling, harmonie en balans in kleuren, materialen en accessoires.

De Kracht Van Eenvoud ontwerpt en realiseert interieurs voor particulieren, hotels en restaurants, ieder met hun eigen unieke stijl en identiteit. Een serene basis, gecombineerd met spannende elementen waarbij zowel de functionaliteit als authenticiteit het uitgangspunt zijn.

Door te spelen met de architectuur van de ruimte(s) creëren wij een praktische, comfortabele en ruimtelijke indeling. Jouw stijl wordt onderschreven door een mooie combinatie van kleuren, materialen, texturen, meubels en (persoonlijke) accessoires, zodat elke ruimte rust, harmonie en geborgenheid uitstraalt.

Hoe kan ik jou helpen met het realiseren van jouw droominterieur?

Laten we vrijblijvend kennismaken.

Kennismaken – Ik leer je graag beter kennen om helder te krijgen hoe ik je het beste van dienst kan zijn. In het vrijblijvend intakegesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen.

Stijlplan  – Om jouw gewenste stijl en sfeer zo goed mogelijk te kunnen toepassen in het ontwerp, maken we een stijlplan waarin we de stijl, kleuren en materialen visualiseren.

Indelen van de ruimte – Dé basis van het interieur. Hoe benut je de ruimte optimaal? Omdat er altijd meerdere mogelijkheden zijn om een ruimte goed in te delen maak ik verschillende indelingen voor de ruimte, in 2D en 3D.

Kleuren, materialen en texturen – De eerste stap naar de gewenste stijl en sfeer. De keuze voor materialen en texturen als vloeren, kleuren, behang, raambekleding, stoffering meubels en materiaal voor bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Dit plan wordt – waar mogelijk – ondersteund door stalen van de voorgestelde materialen, zodat je de kleuren en materialen kunt bekijken en ervaren

Tussentijdse evaluatie – We bespreken het stijlplan, het kleur en materiaal voorstel en bepalen samen welke indeling het beste aansluit bij jouw wensen.

Liggen we op één lijn? Mooi! Dan gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp.

Verlichtingsplan – Het verlichtingsplan bestaat uit technische verlichting, bijvoorbeeld spots en wandverlichting, die nodig zijn voor een goede basisverlichting van de ruimte. En decoratieve verlichting als hanglampen, tafel en/of vloerlampen en welke armaturen het beste passen bij de stijl van het interieur.

Meubels, verlichtingsarmaturen en accessoires voorstel – Een overzicht van de meubels, verlichtingsarmaturen en accessoires voor de inrichting van de woning, met indicatie van de prijzen en waar deze te koop zijn.

Maatwerktekeningen – Maatwerk biedt vaak een mooie mogelijkheid om de ruimte optimaal te benutten. Bijvoorbeeld: en suite kasten, inbouwkasten of een erkerbank. Je ontvangt een ontwerp tekening waarmee elke meubelmaker uit de voeten kan. Heb je geen meubelmaker op het oog? Ik wel en breng je graag in contact!

3D visualisatie – Hoe gaat jouw interieur er dan straks uitzien? Voor elke ruimte ontvang je meerdere impressies, zodat je de ruimte van alle kanten kunt bekijken en goed kan zien hoe het ontwerp gaat uitpakken.

Presentatie ontwerp – Het complete ontwerp wordt toegelicht tijdens een presentatie en je ontvang alle gegevens voor jouw droominterieur gebundeld in een project dossier.

Van ontwerp naar realisatie – Je hebt nu een compleet interieuradvies ontvangen. Zal ik ook de uitvoering voor mijn rekening nemen?

Ik ga, waar nodig samen met jou, als jouw personal shopper op pad voor mooie producten en accessoires. Ik vraag offertes aan voor grote aankopen en werkzaamheden. En zorg ervoor dat alle betrokken partijen, zoals de vloerenlegger en de schilder de gemaakte afspraken nakomen.

Met het plaatsen van de meubels en het stylen van de ruimte zetten ik de laatste puntjes voor je op de i.

Spreekt de werkwijze van De Kracht Van Eenvoud jou aan?

Laten we dan kennismaken.

Neem contact met mij op via 06 – 30 13 37 05 of vul het contactformulier in.

Op de pagina tarieven vindt je een indruk van de diverse mogelijkheden en prijzen

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - De Kracht van Eenvoud

Website laten maken? SiteToGo.nl