Menu

Werkwijze

Een interieur dat past bij jouw levensstijl, jouw levensfase en identiteit. Met jouw unieke, persoonlijke stijl creëer je een interieur waar je je thuis voelt en heerlijk jezelf kan zijn.

Je wilt graag een karaktervol interieur met bijzondere oplossingen, praktische indeling, harmonie en balans in kleuren, materialen en accessoires.

Maar hoe pak je dat nu aan. Waar begin je en hoe realiseer je dan echt jouw droominterieur?

De Kracht Van Eenvoud ontwerpt en realiseert interieurs voor particulieren, hotels en restaurants, ieder met hun eigen unieke stijl en identiteit. Een serene basis,gecombineerd met spannende elementen waarbij zowel de functionaliteit als authenticiteit het uitgangspunt zijn.

Door te spelen met de architectuur van de ruimte(s) creëren wij een praktische, comfortabele en ruimtelijke indeling. Jouw stijl wordt onderschreven door een mooie combinatie van kleuren, materialen, texturen, meubels en (persoonlijke) accessoires, zodat elke ruimte rust, harmonie en geborgenheid uitstraalt.

Hoe kan ik jou helpen met het realiseren van jouw droominterieur?

Laten we starten met een goed gesprek.

Ik leer je graag beter kennen om helder te krijgen hoe ik je het beste van dienst kan zijn.

Elke interieurwens is immers anders. Van een nieuwe indeling, compleet nieuwe inrichteng, met of zonder verbouwing tot het kiezen van kleuren, materialen, meubels, verlichting en accessoires.

Naar aanleiding van het kennismakings- en uitgebreide intake gesprek maak ik altijd een offerte op maat, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.

Intake – In een vrijblijvend intakegesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen, op basis waarvan ik een offerte en plan van aanpak maak.

Inspiratiebord  – Om jouw gewenste stijl en sfeer zo goed mogelijk te kunnen toepassen in het ontwerp, maken we een inspiratiebord waarin we de stijl, kleuren en materialen visualiseren. Deze wordt (telefonisch) besproken voordat we het ontwerp verder gaan uitwerken

Indeling – We maken (indien van toepassing) verschillende indelingen voor de ruimte. Deze indelingen bespreken we samen om waar nodig te verfijnen of aan te passen. De definitieve indeling wordt uitgewerkt in 3D voor een realistische weergave. Er zijn vaak hele verrassende indelingen mogelijk, waar je, wellicht, zelf niet meteen zou hebben gedacht.

Verlichtingsplan – Het verlichtingsplan bestaat uit technische verlichting, bijvoorbeeld spots en wandverlichting, die nodig zijn voor een goede basisverlichting van de ruimte. En decoratieve verlichting als hanglampen, tafel en/of vloerlampen en welke armaturen het beste passen bij de stijl van het interieur.

Kleur- en materiaalplan – De keuze voor materialen en texturen als vloeren, kleuren, behang, raambekleding, stoffering meubels en materiaal voor bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Dit plan wordt ondersteund door stalen van de voorgestelde materialen.

Productenlijst – Een overzicht van de meubels en accessoires voor de inrichting van de woning, met indicatie van de prijzen en waar deze te koop zijn.

Maatwerktekeningen – Om de ruimte optimaal te benutten is maatwerk vaak dé oplossing. Tevens geeft het extra luxe en originaliteit aan je interieur. Denk aan (inbouw) kasten, erkerbank of een eettafel met afwijkende maten. Hiervoor maak ik een ontwerp en begeleid de meubelmaker

Presentatie ontwerp – Het complete ontwerp wordt toegelicht tijdens een presentatie van ca. 1,5 uur. Alles is samen gevat in een A3 formaat boekwerk en ontvang je zowel fysiek als digitaal (pdf).

Uitvoering/begeleiding realisatie – Het interieurontwerp en uitgebreid interieurontwerp zijn is zo uitgewerkt dat je er zelf mee aan de slag kunt.

Maar dan begint het pas. Ik kan je ook volledig ontzorgen door de uitvoering van het ontwerp te coördineren en te begeleiden. Denk aan de planning, het opvragen van offertes, budgetbewaking contacten met de uitvoerders. Uiteindelijk komt alles bij elkaar en zorg ik voor de afstyling van de ruimte(s) voor de kwaliteit van het eindresultaat.

Op de pagina tarieven vindt je een indruk van de diverse mogelijkheden en prijzen

 

Benieuwd wat De Kracht Van Eenvoud voor jou kan betekenen?

Maak dan nu een afspraak voor een  kennismakingsgesprek.
Neem contact met mij op via 06 – 30 13 37 05 of vul het contactformulier in.

Ga naar contact

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - De Kracht van Eenvoud

Website laten maken? SiteToGo.nl