Interieurontwerp DKVE

De Kracht Van Eenvoud

Interieurontwerp

Van interieurdroom naar droominterieur

Begeleiding en realisatie Interieurstyling
×

Interieurontwerp

Een interieurontwerp is niet ingewikkeld, chique of vaag. Het is voor iedereen die prettig wil wonen of werken. Het is ontdekken hoe jouw woning, kamer, keuken, badkamer of werkplek nog praktischer, leuker en mooier kan

De Kracht Van Eenvoud

Van interieurdroom naar droominterieur

Interieur en verbouwingskeuzes

Interieur en verbouwingskeuzes

Er komt veel bij kijken als je gaat nieuwbouwen, verbouwen, toe bent aan een nieuwe keuken, badkamer of het moderniseren van je huidige interieur. Veel keuzes en beslissingen waar je misschien weinig of nog nooit mee te maken hebt gehad.

Wat is de meest praktische indeling van de verschillende ruimtes. Welke materialen pas je toe, waar komen de licht en elektrapunten? Hoe hoog moeten de plinten? Je wil een grote loungebank, past dat? Welke (maatwerk)meubels, materialen en kleuren palet passen bij jou authentieke stijl en sfeer.

Hoe fijn zou het zijn als je je kunt vasthouden aan een doordacht interieurontwerp tijdens de uitvoering van alle werkzaamheden.

Bekijk mijn werkwijze

Een goed doordacht interieurontwerp

Een goed doordacht interieurontwerp

Een goed doordacht interieurontwerp geeft je houvast tijdens de uitvoering van alle werkzaam heden, voorkomt losse, onsamenhangende keuzes en bespaart je veel tijd.

Een interieurontwerp is altijd persoonlijk en op maat. Mijn missie is dat het interieurontwerp aansluit op jouw specifieke interieurwensen en behoeften, met behoud van het karakter van de woning.

Kun jij inspiratie en ondersteuning gebruiken bij het realiseren van jouw woonwensen?

Laten we kennismaken

Nieuwbouwen, verbouwen of een interieur make-over?

Haal het maximale woonplezier uit jouw woning

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.