Ervaringen DKVE

De Kracht Van Eenvoud

Ervaringen

Van interieurdroom naar droominterieur

Interieurontwerp Begeleiding en realisatie
×

Ervaringen

Lees hier onder een aantal van onze referenties


“Tweeëneenhalf jaar geleden zijn wij verhuisd van een nieuwbouwwoning naar onze huidige jaren ’80 woning. Lekker veel ruimte, maar wat lastig om dit rustig en smaakvol in te richten! De keuken en vloer zijn aan vernieuwing toe, maar hoe maken we één geheel van onze leefruimte? We besluiten een interieurstylist om hulp te vragen. Na wat zoeken komen we bij de Kracht van Eenvoud uit. Mirjam komt vrijblijvend bij ons langs voor een intakegesprek. Mirjam neemt de tijd om uitgebreid te luisteren en schrijft onze wensen op. Een paar dagen later stuurt Mirjam een offerte. De klik is er en we hebben er vertrouwen in dat Mirjam met onze wensen een mooi plan maakt. Tussentijds komt Mirjam langs om verschillende opties door te nemen o.a. over de plek en indeling van de keuken. Uiteindelijk hebben we een prachtig plan. Mirjam presenteert het plan, licht het toe en we blijven achter met een grote map met tekeningen, 3d tekeningen, een lichtplan, meubel voorstellen en stalen voor de materialen en kleuren. Over ieder detail is nagedacht. Wij zijn heel enthousiast en het leuke is dat echt bij ons past, alsof wij het zelf hebben bedacht. Inmiddels zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van de verbouwing en verheugen wij ons enorm op het resultaat! “

Marloes en Stephan”“Mijn vrouw en ik stonden nogal sceptisch tegenover het inhuren van een interieurontwerper voor onze nieuwbouwwoning. Tijdens een gesprek op de Beurs Eigen Huis vertelde Mirjam ons echter wat ons zoal te wachten stond aan belangrijke keuzes en beslissingen in een vroeg stadium van de bouw. Ondanks dat het nog ruim 1,5 jaar zou duren voordat ons huis opgeleverd zou worden, hebben wij haar toch uitgenodigd om nader kennis te maken en meer te weten te komen over wat zij voor ons kon doen. Nu zijn wij heel erg blij met die beslissing. Met haar zeer uitgebreide en gedetailleerde ontwerp zijn we zelf aan de slag gegaan en hebben nu een heerlijk huis, volledig naar onze smaak.”

Dionne en Stijn”“Wij zijn heel blij en super tevreden met de verbouwing van onze woning. Je hebt ons met jouw ontwerp laten inzien hoe we onze woning opnieuw konden indelen en inrichten. Praktische oplossingen die we echt zelf nooit bedacht zouden hebben. Je hebt echt goed geluisterd naar onze wensen en ook alle materialen en kleuren heel mooi op elkaar afgestemd. Als we ooit nog gaan verhuizen dan doen we graag weer een beroep op je.”

Jos en Anna”


Nieuwbouwen, verbouwen of een interieur make-over?

Haal het maximale woonplezier uit jouw woning