Banner goud

Van interieurinspiratie naar droominterieur

×
Ga terug naar het overzicht

Van interieurinspiratie naar droominterieur

Voor ons interieur halen we veel inspiratie uit interieur-tijdschriften, op Instagram, tv programma’s én Pinterest.

In gedachten hebben we een voorstelling en weten we, in grote lijnen, hoe we willen dat ons interieur eruitziet. En dan blijkt het soms nog een hele klus om alles mooi op elkaar af te stemmen en eenheid te bewaren én een logische indeling te maken. Hoe breng je nu alle verzamelde interieurinspiratie nu bij elkaar tot een mooi geheel?

Met een interieurontwerp of een interieurstylingadvies heb je een duidelijk en overzichtelijk plan waaraan jij je kunt vasthouden om jouw droominterieur ook daadwerkelijk te realiseren.

Heerlijk toch!

Maar ik hoor je denken: Een interieurontwerper inhuren is overbodige luxe? Of niet?

Een oprechte vraag welke ik vaak hoor. Waarom zou je? Je huis inrichten, dat kun je toch zeker zelf?

Een interieurontwerp of een interieurstylingsadvies is niet ingewikkeld, chique of vaag. Het is voor iedereen die prettig wil wonen in een sfeervol, warm en persoonlijk interieur . 

Waar het creëren van een comfortabel en sfeervol interieur soms keuzestress oplevert is het voor een interieurontwerper een proces vol creativiteit en plezier om een interieur vorm te geven en sfeervol in te richten. Met als missie een echt thuis creëren voor haar bewoners.

Ga je samenwerken met een interieurontwerper, dan kun je jezelf veel tijd en (keuze)stress besparen.

Een goed advies hoeft niet duur te zijn. Een paar uurtjes sparren of klankborden kan al heel waardevol zijn. Het inschakelen van een interieurontwerper levert meestal meer op dan dat het kost.

Het is fijn dat je terug kunt vallen op iemand die ‘het (grote) totaal plaatje’ overziet. Je helpt de juiste en doordachte keuzes te maken,

Hoe heerlijk is het als jij kunt genieten van een sfeervol, warm en persoonlijk interieur in de stijl waar jij je thuis voelt?

Dus …. Overbodige luxe? Of toch niet?

Wil jij van heeeeel veel interieurinspiratie naar een droominterieur?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier of bel mij op 06-30133705

Op de pagina projecten vind je verschillende gerealiseerde projecten én ontwerpen voor lopende projecten

Ga terug naar het overzicht