Banner goud

Styling Tip – Behang

×
Ga terug naar het overzicht

Behang? Ik hoor sommige van jullie denken ‘Dat had mijn oma vroeger, wat moet ik er mee?’
Behang kan juist een hele rijke toevoeging zijn aan je interieur. Behang kan door verfijnde texturen, mooie zachte of juist opvallende dessins een ruimte echt laten spreken.
Behang kan ook net even die persoonlijke touch geven. Reis je bevoordeeld graag? Dan kan een behang geïnspireerd op je favoriete reisbestemming een geweldige toevoeging zijn.
Durf je het toch niet helemaal aan? Het toilet is de uitgelezen plek om het toch te proberen ( sowieso de plek om iets ‘aparts’ te doen 😉) Dit behang, komt in het kleinste kamertje van een leuke reislustige dame in Leidschendam. Welk land zou haar voorkeur hebben denk je?

Yumiko serie van Art

Er is echt enorm veel keuze in behang. Hieronder een paar voorbeelden (druppel op gloeiende plaat …)

Ook van Arte: Uit de serie Monsoon – Musa

Prachtige oker/geelgouden kleur met blad. Heel mooi in combinatie met bijvoorbeeld een groene of blauwe (velvet) bank. De kleur is meer aanwezig, maar het patroon blijft subtiel.

Linen stories 200305 BN Wallcoverings.

Dit behang vervaagt van donker naar licht en heeft een subtiele linnen structuur. Blend mooi met natuurlijke materialen.

Eijfinger Canvas

Ook een hele mooie linnen look. Combineren met terracotta, zand, beige en bijvoorbeeld een grijze gietvloer. In veel stijlen toepasbaar.

The Lake Ocher

Wil je en durf je meer een statement te maken? Neem eens een kijkje bij het Nederlandse behang merk Daisy James. Over statements gesproken.

Jabula – Satara Black van Cole & Son

Hotel Chique in de slaapkamer. Durf! Goudkleurige gordijnen erbij, Donkerblauw beddengoed met goud/gele kussens. Mooie messing bedlampjes, velours, goud/geel bankje aan het voeteinde of een poef … et voila!

Nog een praktische tip: schilder op de, meestal, witte muur eerst banen (van vloer/plint tot plafond) in de zelfde kleur (of hoofd kleur) van het behang. Mocht het toch iets gaan wijken dan valt dat niet op.

Wil jij ook behang toepassen in je interieur en kun je daar wel hulp bij gebruiken? Neem dan contact met mij op via het contact formulier of bel 06-30133705. Ik adviseer je graag!Ga terug naar het overzicht