Banner goud

Make-over slaapkamer voor Make A Wish Nederland

×
Ga terug naar het overzicht

Make-over slaapkamer voor Make A Wish Nederland

Onlangs werd ik door Make A Wish Nederland gevraagd of ik, belangeloos, mee zou willen werken aan een slaapkamer make-over van een jonge dame van 16.

Ja, natuurlijk! Hoe mooi is het om vanuit je passie en beroep iets te kunnen betekenen voor een iemand die, in haar nog jonge leven, vanwege o.a. een nieraandoening het ziekenhuis van binnen en buiten kent.

De 16 jarige Eva vond haar slaapkamer achterhaald door de tijd en kinderachtig.

Voor:

Dus was het Eva’s  wens om samen met een interieurstyliste een make-over voor haar slaapkamer te bedenken. Ze had zelf al een geweldig moodboard gemaakt met de sfeer en stijl die zij graag zou willen. Haar bed was het enige meubelstuk dat ze wilde behouden en een plek voor haar twee goudvissen.

Vanuit Make A wish is het altijd de bedoeling dat het eindresultaat van een make-over een verassing moet zijn. Maar tijdens het kennismakingsgesprek met Eva was het voor mij overduidelijk dat ze heel graag haar eigen inbreng wilde hebben. Om haar tegemoet te komen (het is per slot van rekening haar wens) heb ik gevraagd of ze het leuk zou vinden om samen te gaan winkelen, zodat zij zelf dingen zou kunnen aanwijzen die ze mooi zou vinden.

Oo, echt? Heeeeeeel graag! was haar enthousiaste reactie. Het werd een heel gezellige middag en ik heb genoten van haar eerlijkheid over wat ze wel graag zou willen hebben en wat niet.

Met het door Make A Wish beschikbaar gestelde budget, het moodboard van Eva en de door haar aangewezen interieur items, heb ik een interieurontwerp gemaakt dat past bij haar wensen en beleving.

Na de nodige voorbereidingen en in twee dagen de make-over realiseren was haar reactie op het eindresultaat hartverwarmend.

O, Wauw, is dit echt mijn kamer? Het is zo mooi en licht geworden. Dank je wel, het lijkt écht op mijn moodboard!

Missie geslaagd.

Na:

Met dank aan de Colorstore in Ede, de Woonstudio Bennekom en mijn buurvrouw Yvette Nijenhuis die het mogelijk gemaakt hebben om de make-over binnen het budget te kunnen realiseren.

Verf en bijbehorende materialen: Colorstore Ede

Vloer en raambekleding: Woonstudio Bennekom

Grof gebreide deken op het bed: Yvette Nijenhuis

Ga terug naar het overzicht