Banner goud

Interieurstyling, Up close & personal

×
Ga terug naar het overzicht

Interieurstyling, Up close & personal

Interieurstyling gaat natuurlijk over kleur, materiaalgebruik en welke meubels bij jouw stijl passen. En over accessoires en ‘kunst’ om jouw interieur de finishing touch te geven.

interieurstyling Gelderland vaas

In mijn (complete) interieurontwerpen zit dan ook altijd een onderdeel met interieurstyling tips gericht op accessoires en eventuele kunst.

Hierbij geef ik aan welke accessoires mooi zijn om jouw stijl te onderstrepen, denk hierbij aan vormen, kleuren en materialen van bijvoorbeeld vazen, kandelaars, enkele sierkussens en eventuele wanddecoratie, en hoe deze toe te passen in jouw interieur.

Uit de grond van mijn hart ben ik echter van mening dat een interieur pas echt persoonlijk en uniek is als je  ook accessoires, schilderijen en wanddecoratie toepast welke niet op elke straathoek verkrijgbaar zijn.

Souvenirs, meegenomen van een reis met een mooi verhaal, het theeservies van oma waar je aan gehecht bent een tekening van je zoon of dochter, welke je mooi inlijst. Je lievelings pop of auto waar je als kind het liefst mee speelde (en nu bewaard in een doos achter het knieschot op zolder …..)

En wat te denken van(koffietafel) boeken over onderwerpen die jouw echt interesseren.

Dat unieke schilderijtje of beeldje dat je gevonden hebt op de rommelmarkt. Mooie familie foto’s samen gebracht in een mooi collage van lijsten.

interieurstyling Gelderland boeken

Dit soort items een mooie plek geven in jouw interieur, ook dat is interieurstyling en een van de onderdelen van mijn beroep als interieurontwerpster en interieurstylist die mij nauw aan het hard liggen.

Tijdens het intake gesprek voor een interieurontwerp en/of interieurstyling plan vraag ik daarop ook altijd door zodat ik hier met het interieurontwerp en interieurstyling plan rekening mee kan houden.

Hoe en waar geven we deze items een mooi (prominente) plek. Is het mooi om een item in het licht te zetten door er bijvoorbeeld een spot op te richten. Of komt een schilderij mooier tot zijn recht door een bepaalde kleur of kleurvlak op de wand?

interieurstyling Gelderland

Wil jij jouw interieur meer persoonlijk maken?

Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Ga terug naar het overzicht