Banner goud

Grey7

×
Ga terug naar het overzicht

Grey7

Genieten van Dutch Design bij Grey-7 in Renkum

Het stond al even op mijn verlanglijstje om een bezoek te brengen aan Grey 7 in Renkum.

Een nieuw meubelmerk met als doel high- end design toegankelijke te maken voor een breder publiek. De eerste collectie is ontworpen door interieurdesigner Bertram Beerbaum en in een woord Prachtig!

Mijn doel was fysiek kennis maken met de collectie. Voelen, materialen, texturen en kleuren ervaren. Nou, dat is gelukt.

Wat een bijzonder hartelijke en gastvrije ontvangst. Een mooie rondleiding gehad met uitleg over hoe alles gemaakt wordt (in eigen fabriek naast de winkel) en over de materialen die gebruikt worden.

En dan beland je na de meubels in de ‘stoffen kamer’ (want natuurlijk zijn de meubels in vele diverse soorten stof en afwijkende maatvoeringen leverbaar) én walhalla voor o.a. behang en diverse vloerbekleding.

In de showroom hangen een aantal schitterend uitvergrote foto’s en kan ik het niet na laten te vertellen dat ik  een groot fan ben van mooie fotokunst. Dat kan, uiteraard, ook een persoonlijke gemaakte foto zijn, al dan niet met een verhaal, maar er zijn ook prachtige foto’s van  gerenommeerde fotografen die de stijl en sfeer van een interieur prachtig kunnen onderstrepen. Dus duwt storemanger Klaas Breunissen mij nog een paar leuke boeken onder mijn neus met beperkte oplage foto’s die zij kunnen leveren ……. O, yes, hier gaat mijn designerhart ook sneller van kloppen.

Wil je meer zien van deze bijzonder collectie meubels? Neem dan een kijkje op www.grey7.nl

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze meubels maar stoei je met de wijze hoe ze toe te passen in jouw interieur? Ik help je graag. Neem voor een vrijblijvend intake gesprek contact met mij op of bel mij op 06-30133705

Ga terug naar het overzicht