Banner goud

Gratis naar beurs eigen huis

×
Ga terug naar het overzicht

Gratis naar beurs eigen huis

Heb je een (nieuw)huis gekocht, ga je verbouwen of wil je je woning opnieuw inrichten?

Dan wil je ook vast een comfortabel interieur met, voor jou, de juiste combinatie van routing, licht, kleur, materialen, texturen, sfeer en stijl?

Bij het kopen van een nieuwhuis, verbouwing of nieuw interieur elementen komt veel kijken. Je moet over veel dingen nadenken, beslissingennemen en behoorlijk wat tijd investeren.

Waar begin je, hoe pak je het een en ander aan? En vergeet je straks iets niet?

Heb je er wel eens over nagedacht om een interieurontwerper in te schakelen?

Yep! Een interieurontwerper kost geld, punt. Maar het is een hardnekkig mistverstand dat het inhuren van een interieurontwerper veel geld kost.

Jouw droominterieur realiseren vraagt investering in tijd en middelen.

Zelf woonwinkels afstruinen voor de juiste meubels, vloeren uit kiezen, raambekleding, welke tegels doen we in de badkamer, hoe benut ik de beschikbare ruimte(s) zo dat ik ook voldoende opbergruimte heb, instrueren en begeleiden van de stukadoor, schilder, tegelzetter ….. en dit is maar een kleine greep uit wat er allemaal bij een nieuw interieur komt kijken.

Ik durf dus te beweren dat je met een goed interieur advies juist veel geld bespaart. Een goed interieurontwerp/-advies behoed je voor miskopen. Door duidelijke en tijdige keuzes te maken voorkom je onnodige uitgaven.

Ben je nieuwsgierig naar wat een interieurontwerper voor jou zou kunnen betekenen? Kom dan 21, 22 of 23 september a.s. met mij kennismaken op de BEURS EIGEN HUIS. Je kunt mij vinden op het Droomhuis paviljoen, standnr.: DH12

Geef je op via het contact formulier o.v.v.  Kaarten Beurs Eigen Huis, welke dag je komt, waar je woont en met welk interieur vraagstuk ik je mogelijk zou kunnen helpen. Je ontvang twee gratis toegangskaarten.

Ga terug naar het overzicht