Banner goud

100x Compact interieuradvies

×
Ga terug naar het overzicht

Ik heb wat vieren!

Zo te gek dat ik inmiddels heel veel mensen blij heb mogen maken met een mooi compleet interieurontwerp, van woonkamer tot badkamer en van babykamer tot keuken.

Maar niet alleen met mooie complete interieurontwerpen want … afgelopen week heb ik ook het 100ste compacte interieuradvies gegeven.

100 blije klanten, geholpen met compacte adviezen voor hun interieur op gebied van indeling, kleurgebruik, meubels, accessoires, shopadressen en interieurstyling. Dat mag gevierd worden, toch?

Nu kan ik een fles champagne laten knallen (maar ik ben niet zo van het drinken, dus dat is zonde) maar lijkt het mij veel leuker om jou mee te laten delen in mijn feestje door middel van een leuk aanbod.

Hoe fijn is het om van gedachten te kunnen wisselen over mogelijke (kleine of grote) aanpassingen.

Twijfel je over een verbouwing of de aankoop van meubels. Loop je vast met de indeling van, bijvoorbeeld, de woonkamer, slaapkamer of badkamer? Je hebt allerlei ideeën, maar ook twijfels over welke kleur je moet gebruiken of op welke muur je een gaaf behang kan aanbrengen.

Ik kom bij je thuis en in 3 uur help ik je, waar mogelijk met praktische alle vragen die je hebt over jouw interieur. Alle adviezen en tips ontvang je achteraf, digitaal uitgewerkt, per mail en ontvang je per post, waar van toepassing en mogelijk, bij behorende staaltjes.

Ben jij 1 van de eerste 5 die voor 1 juni* a.s. contact op neemt om een afspraak te maken voor een compact interieuradvies, dan ontvang je maar liefst 25% korting en betaal je maar € 450, — i.p.v € 600,– !

                                                         Ja, ik wil een afspraak maken!

Meld je aan via het contact formulier of bel: 06-30133705

NB: *De afspraak hoeft niet voor 1 juni plaats te vinden.

Tijdens het bezoek op locatie ontvang je advies en tips over jouw interieurvraag. Ter voorbereiding op het interieuradvies mail je mij vooraf de punten waar je tegenaan loopt, een plattegrond van de betreffende ruimte(s) en een aantal foto’s van de ruimte(s).

  • Telefonisch intake gesprek
  • Kleur en materiaal advies aan de hand van enkele meegenomen stalen voor o.a. het uitzoeken van een vloer, raambekleding of wanden
  • diverse indelingsschetsen voor woonkamer, keuken, badkamer of bijvoorbeeld slaapkamer
  • Tips over verschillende shopadressen

De prijs is inclusief btw, exclusief reiskosten á € 0,30 per km buiten een straal van 30 vanuit Wolfheze.

Dkve Interieurstyling
Ga terug naar het overzicht